Pokerspelare Rake den!


Den senaste tidens explosion av online poker har sett pokerföretag notering på börsen och alla försöker få en bit av kakan. Det finns nu hundratals pokersajter på nätet att välja mellan, men i slutet av dagen de alla erbjuder exakt samma sak – en chans att spela några av våra surt förvärvade pengar mot ansiktslösa motståndare, sitter miles bort i någon annan del av Globen. I vår underkläder om vi så önskar.
Adrenalinkicken av att svettas ut på turn av ett kort med en liten förmögenhet på spel är nu nås utan att behöva lämna huset. Vi behöver inte resa, gå ut i kylan, oroa klädkod eller en taxi hem. Vi kan spela när som helst på dagen eller natten – det finns ingen stängningstid. Vi behöver inte missa Corry eller Enders. Så länge det finns pengar i vår pokerkonto kan vi spela till våra hjärtan innehåll.
Men det är problemet inte är det – hur gör vi hålla pengar i vårt konto. De första gångerna att spela vi känner vår väg in, lära sig reglerna. Men det verkar så snabbt och rasande. Vi alltid får höra att skynda av datorn – “Vänta jag tänker han förmodligen fått ett ess men jag är verkligen inte säker Ge mig en sekund att tänka Åh jag vika då!.!.”
Det spelar ingen roll om vi har vunnit eller förlorat – vi har spelat. Och det är allt vi behöver göra för att få vår Rakeback. Om vi ​​spelar nog det kan finansiera vår poker för hela månaden. Vi kan även förlora och ändå inte vara ur fickan. Tänk dig att.
Allt vi behöver göra är att be farbror Google för att hitta oss några “rakeback”, registrera dig till vår nya pokersajt genom anslutna Rakeback webbplats och börja spela. Nu är alla våra vinster blåses av Rakeback vi genererar medan du spelar. Lovely Jubbly!
Jag och mina vänner används affiliate Rakeback platser såsom och som erbjuder rakeback med många av de populära pokersajter, men en snabb sökning på Google för “rakeback” kommer att kasta upp massor av val.
Nu gå ut och sprida ordet …

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *