Pokerstrategi – Start Hand Förutsättningar – Att välja vad man ska spela och vad inte spela


För nybörjare och amatörer starthand krav kan skilja dig från åsnans ta alla dina marker när de hade tur att slå en rak spelar 7-4 off suit under the gun och skicklig spelare som selektivt väljer sina händer och är nästan aldrig bakom när han slår händerna.
Det första du bör göra är att utforma antingen på papper samtidigt tänka på spelet som starthänder du kommer att spela. Det finns några sätt att avgöra vilka händer du ska spela och vilka händer du ska släppa taget och när du utveckla den här delen av spelet kommer du att vara på väg att spela framgångsrik poker. Om du har ingen aning om vilka händer ska spelas och du bara spela vilka två kort eller några klädda kort än låt mig lägga ut saker för dig men först några terminologi. Termen öppna potten innebär att du är den första att gå in i potten med antingen ett samtal eller en höjning. Termen under the gun innebär först att agera eller till vänster om stora mörken. Termen passar kontakten avser händer som 7-8 passar eller Nine-Ten lämpad
Händer att spela baserat på din spelstil:
Tight spelare: Om du är en tight spelare och inte vill spela många händer än den värsta handen du bör öppna en pott med borde vara J-10s alla händer rangordning under den handen bör omedelbart vikas. Detta gäller inte pocketpar, som du bör spela 6s och uppåt men lägre pocketpar bör endast spelas i senare läge. Händer som K-Q, Q-J, K-J osv … endast spelas i mitten eller sen position av tighta spelare.
Lösa spelare: Om du gillar att spela många händer än den sämsta öppna sidan du ska spela är J-7 och du bör spela alla pocket par i nästan vilken position som helst. Du gillar också att spela suited connectors, eventuella två klädda korten och king-7 + lämpad.
Nästa sak att ta hänsyn till är din position vid bordet i förhållande till mörkarna och dealern. Detta är av avgörande betydelse och är vanligtvis ignoreras eller vad varken genom den gemensamma åsna. För att förenkla spelkort baserat på befattning, när du är under the gun eller efter att spelaren under the gun du bör spela din snäv, mest selektiva spel i detta läge. När du är i mittläget med ungefär samma mängd spelare till vänster och höger i förhållande till mörkarna än du kan lossna upp något, men inte ryckas. När du kommer till knappen återförsäljare eller 1:59 innan återförsäljaren än du kan spela din hårdaste spelet men det betyder inte att spela vilka två kort, oavsett din spelstil fortfarande ingen hand värre än kanske 7-6s ska spelas i denna position. När du är i mörkarna, även om du har pengar som investeras om du inte kan kontrollera ditt val brukar jag råda att spela en tätare spel eftersom du kommer att vara ur position efter floppen och kommer att agera med minimal information om motståndares händer.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *