Professionell poker Verktyg – Heads up-displayer


En heads-up display, eller HUD, är ett verktyg som används av pokerspelare för att visa statistik om andra spelare vid bordet direkt runt deras namn. Till skicklig yrkesman detta verktyg är nödvändigt. När professionella spela poker online de ofta spelar flera bord samtidigt. Många spelare kommer att spela 4-16 bord samtidigt över flera skärmar. När du spelar så många bord och händer samtidigt är det praktiskt taget omöjligt att hålla reda på spelstil varje motståndare vid bordet. HUD kan hjälpa dig att hålla reda på vem spelar hur genom att bara kasta en blick på deras statistik innan du agerar. Så hur fungerar det?
De handhistorik för varje hand som du spelar på nätet lagras på hårddisken. Dessa händer kan sedan importeras till en mjukvara och sammanställs i en databas. HUD kommer då läsa denna databas tillsammans med de nuvarande handhistorik för levande tabeller och visa statistik direkt på bordet för att hjälpa pokerspelare fatta snabba beslut baserade på spelstil och svagheter i sina motståndare utan att faktiskt titta varje hand noga. Så hur är det fördelaktigt i själva spela?
En annan användbar verktyg som din HUD kommer att ge dig är att det kommer att visa dig dina motståndares hålkort efter hand är över om de går till showdown. Många spelare kommer att dölja sin hand så att du inte kan se det, men HUD kommer fortfarande plocka upp data. Dess bra att veta vad en spelare kommer att kalla en flod satsning med. Bara detta kommer att hjälpa dig värde satsa floden mot spelare som kommer uppgörelse svaga händer.
Någon spela poker på nätet ska använda en heads-up display. De yrkesverksamma använder dem, skulle inte du?
Professionella poker verktyg är en serie artiklar. Författaren är inte ansluten eller han säljer någon av programvaran diskuteras i någon av dessa artiklar. Vänligen se författarna andra artiklar för att hitta mer information om professionella poker verktyg.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *