Är Poker fusk program Real?


I ett försök att ta den enkla vägen ut, många online pokerspelare leta efter sätt att fuska online poker webbplatser. Detta har väckt en uppsjö av poker fusk program som hävdar att ge dig en orättvis (och eventuellt olagligt) för att lura andra på online pokerborden. Dock är poker fusk program verkliga och fungerar de?
I själva verket, ett påstående som en poker fusk program gör att du kan “se” dina motståndares hålkort eller vet floppen, turn och river innan det avslöjas är inte bara science fiction, det är nästan omöjligt. Anledningen är att varje spelare kort portas direkt till deras individuella konto och det enda sättet någon kan faktiskt se en annan persons hålkort är om de portas till att spelarna dator och avlyssnade krypterad “paket” som sänds av pokersajt till spelaren .
Sammanfattningsvis är online poker fusk programvara tillänglig, även ser hålkort och okända kort är inte tillförlitlig. Den enda sanna sättet att slå pokersajter och vinna i poker är om man känner till koden, algoritmer och subrutiner används i mjukvaran.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *