Sit and Go Pokerstrategi – Att få allt i Ahead


Uttrycket “att få allt i förväg” har använts av många fördelar i sina artiklar och kommentarer som är avsedda att användas som värdefulla lärdomar för spelare att lära sig spelet eller bygga sin bankrulle. Men att få allt i förväg används alltför ofta som en strategi i turneringar när under vissa omständigheter, faktiskt det bör undvikas.
Låt oss klargöra frasen först. Om du lägger alla marker i potten före floppen med AA och din motståndare synar dig hålla QQ, väl du säkert fick allt i förväg. I själva verket det är om det bästa scenariot du kan hoppas på när du är bättre än en 4: 1 favorit, och hej jag är allt för pjäser som.
Liknande situationer vore fickan JJ mot en som ringer med 99. Med ett par över par handen kommer att göra mycket bättre än säga din AA visar upp mot suited connectors. Men vid 4: 1 din + ev är så imponerande att du bör ta den risken även under tidigt skede, låg blinda nivåer av en sit and go.
Den andra viktiga punkten om att gå all in tidigt är att man ofta förlorar chansen att göra pengar senare i samma turnering eftersom du var villiga att låta den rida. Om du verkligen vill spela så, gå spela i mikro gränser eller gratis spel eftersom det är där du verkligen kan driva ytterkanter och inte riktigt bry med resultatet. Det räcker att säga, och samtidigt bygga din bankrulle driver 55/45 händer kommer inte att bygga din bankrulle på nätet.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *