Skulle en poker chip set utan valörer vara rätt för ditt spel? Del 2 av 2


Vi har kategoriserat pokermarker i två grupper för artikelserie. Del 1 täckt och nackdelar med en uppsättning med värden tryckt på dem. Denna artikel täcker fördelarna och nackdelarna med en uppsättning utan valörer. Varje stil har sina fördelar. Det beror på ditt pokerspel.
Medan en pokerset som har värden förtryckt på dem kan vara ett bra val för kontanter eller ring pokerspel, markerna utan några valörer på dem, värderas endast av färg, ger fördelar i synnerhet för turneringsspelare. Eftersom dessa endast värderas av sin färg, har du obegränsad flexibilitet i värde du tilldelar en viss färg. En röd chip kan vara $ 5 eller $ 1000. Insatserna förändras dramatiskt i en 18 spelare turnering. Spelare som kan börja med $ 5000 i turneringschips blir heads-up med $ 90.000 i marker mellan två av dem. Om du tillåter åter köper det kommer att bli en mycket mer. En re-buy för varje spelare och det är $ 180.000 mellan dem. Du behöver några högt värde marker som $ 1000-talet, 5000 $: s kanske ännu större. De flesta pokerspelare kommer inte att behöva dem i cash games. Du behöver för att planera en poker chip set som rymmer den turneringen bekvämt när det gäller att värdera / färger och mängd av varje.
En uppsättning av flis värderas efter färg endast, med inga värden tryckt på dem, gör det möjligt för nästan obegränsad flexibilitet i stakes och kommer att fungera bra för både kontanter och turneringspoker. En annan fördel med ett chip set utan valörer är att du lätt kan anpassa din poker chip set …. Du kan även lägga till valörer till dig anpassade poker chip set om du ville.

Titta på den här videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *