Spanska Bingo Card Maker


Bingo är en verksamhet som lämpar sig för spanska lektioner. Detta beror på att bingo är enkel att lära sig, mycket anpassningsbar, och särskilt viktigt, inte kräver läraren att få dyra specialistresurser eller material.
Om du väljer att spela bingo i spanska lektioner, är att komma ihåg att spelet borde spelas på spanska. Sedan spelar spelet i spanska kan bilda en underbar lärande utmaning i sig.
När det gäller mekanik spel berörs, varje medlem i klassen får en bingobricka, och spelet spelas enligt den standardiserade arbets bingo med läraren spelar den del av bingo ringer. En viktig skillnad är att de bingobrickor innehåller ord och fraser i stället för de nummer som typiskt finns på bingobrickor. Eftersom orden kommer naturligtvis alla vara på spanska, de ska hjälpa eleverna att förbättra sina kunskaper i spanska.
Varianter av spanska bingo innefattar varianter där bingo samtal görs på engelska, och studenter måste leta efter matchande spanska språk ord eller fraser med hjälp av bingobrickor skrivna på engelska och göra bingo samtal på spanska, eller blanda spanska och engelska för bingo samtal och kort.
Den enda återstående frågan är hur man får lämpliga spanska bingobrickor. Den goda nyheten är att det är ganska enkelt och billigt: ​​Du kan ladda ner några bingobricka Maker, till datorn, och sedan kan du skriva ut anpassade bingobrickor, innehållande oavsett objekt som du väljer, med ett absolut minimum av ansträngning. Du kan vara mycket positivt överraskad över hur väl en utbildnings version av bingo fungerar i dina klasser.

Relaterade video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *