Syndikatet för bingo


De flesta av oss har hört talas om lotteri syndikat där en grupp människor, ofta vänner eller de som arbetar tillsammans, organisera och kollektivt spela olika statliga och nationella lotterier. Det har förekommit några fall av spektakulära segrar genom lotteri syndikat. Som ett lotteri syndikat en bingo syndikat är en grupp människor som är överens om att spela antingen online eller hall bingo för att öka deras chanser att vinna. Avtalet är att dela några jackpots eller priser lika.
En grupp av 8 till 12 personer rekommenderas för att starta upp ett konsortium men det är viktigt att komma ihåg att det måste finnas en viss grad av förtroende mellan medlemmar. Du måste vara säker på att varje medlem kommer att rapportera ärligt på hans eller hennes vinster. Även med de bästa av vänner är det alltid en bra idé att sätta allt skriftligt. Det är verkligen lämpligt att göra detta och att skapa ett avtal mellan dig så att alla förstår reglerna. Var kommer du att spela? Hur många kort kommer varje person att köpa? När kommer du att spela och hur ofta? Hur kommer medlemmarna dela eventuella vinster? Hur kommer vinster. Dessa är bara några av de frågor som varje syndikat bör tänka på. Det är alltid mycket bättre att ha dessa saker skriftligen eftersom det kommer att bidra till att undvika missförstånd senare. Det är också viktigt att upprätta avtal om att gå och lämna gruppen.
Varför spela i ett syndikat snarare än ensam? Personer som spelar i en bingo syndikat ökar deras chanser att vinna i direkta proportioner till siffrorna i gruppen. Säg att du har 4 personer vardera att spela 5 kort. Det innebär att syndikatet faktiskt har 20 kort i spel avsevärt öka oddsen för att vinna och det kan mycket väl hävda att en del av en jackpot är bättre än ingen jackpot alls.
Ett annat skäl för att forma och spela bingo som ett syndikat är att det kraftigt ökar den sociala aspekten av spelet. Syndikat medlemmar kan bli upphetsad om framgången för andra syndikat medlemmar och detta i sin tur kan göra spelet roligare. Även om du inte spelar själv kan du se utvecklingen av partners. Även för närvarande bingo syndikat är inte mycket vanligt förmodligen på grund av det faktum att den genomsnittliga bingo jackpotten inte ens komma i närheten av storleken på den genomsnittliga jackpott är syndikat bingo växer i popularitet och vissa online bingo webbplatser har nu några ganska stora jackpots jämfört med jackpots som erbjuds av landbaserade motsvarigheter, så om spelas individuellt eller som ett syndikat bingo kan vara lukrativ men viktigast av allt är det en mycket roligt!

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *