Texas Hold’em Poker Tips – undvika Losing “Big” Hands


I Texas Hold’em, vissa händer alltid tycks få spelare till stora problem om de inte är helt säker på vad de gör. Jag talar om händer som egentligen inte händer, men verkar stort.
Jag främst talar om oöverträffade klädda kort precis som drottning / jack, kung / drottning, och i synnerhet ess / kung. Det ser ut som en stor hand, men det är inte. Inte riktigt. Och här är varför.
Dessa typer av handen, såsom ess / kung är inte gjorda händer. Vad jag menar är, behöver du inte något. Du förlorar ett par i tvåor. Vad du har är en potentiellt kraftfull draghand, det är det. Men du har inget att börja med. När du spelar ess / kung på rätt sätt kan du få andra stora händer att fastställa och du kan stjäla mörkarna. Men du behöver för att spela dem försiktigt och undvika att jaga krukor.
Om du har en stor stack, du förmodligen inte vill göra mer än ringa för att se floppen. Från tid till annan kan du vill träffa en standardhöjning, men om en annan spelare kommer tillbaka över toppen av dig, kommer du antagligen vill få ut medan du kan och spara din stora stack.
Kom ihåg, händer som ess / kung har potential, men de är inte något själva. Och storleken på din stack och mörkarna, liksom spelarna runt omkring dig, kommer att avgöra hur du ska spela dessa kort. Omständigheter kommer att diktera hur du spelar dessa kort.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *