Åtgärder för att lära sig att spela Craps


I kasinon över hela världen, skulle en av de spel som rankas mycket högt när det gäller popularitet måste vara craps. Spelet spelas med en massa människor, och varje spelare spelar för sväng. Det är en ganska bra spel för att vara bekant med, och man kan stå för att tjäna en hel del från spelet om du spelar det rätt. I själva verket kan du lära dig att spela craps i bara ett par enkla steg, och kommer att få reda på att detta är faktiskt ganska roligt och beroendeframkallande spel för att vara bekant med.
De grundläggande reglerna
Innan faktiskt lära sig spela spelet, bör du veta lite om det. Spelet spelas på en standard craps bord, som kan se ganska komplicerat att en nybörjare, men är faktiskt ganska enkel sak att vara bekant med. Observera noga, och du kommer att märka att tabellen är bara en återspegling av båda sidor. En puck är placerad på den övre sidan av bordet, och om pucken är svart, indikerar det av, medan om pucken är vit till färgen, indikerar det att bordet är på och ett spel har startat.
Craps spel strategi
Detta är den intressanta delen, som hjälper dig att lära sig att spela craps och förstå hur man kan tjäna pengar på spel. Om du är angelägen om att vinna, hålla sig till generiska satsningar, som är de som kommer att täcka ett brett spektrum av resultat, och inte något specifikt. Detta är saker som pass line satsningar, odds och come-line satsningar. Håll dig borta från specifika satsningar som orm ögon, boxcar etc. som alla är att göra med specifika resultat som du har mycket liten chans att få. Dessa typer av satsningar nästan aldrig utbetalning, och i de sällsynta tillfällen att de gör, du kanske har hamnat förlora en massa pengar.

Titta på den här videon:

http://www.youtube.com/watch?v=i_IVEvX__3s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *