Topp 10 regler för en vinnande pokerspelare


Topp 10 regler för en vinnande pokerspelare
Varje framgångsrik pokerspelare har en uppsättning regler som håller dig på rätt spår. Följ dessa enkla regler och din pokerkarriär kommer att överträffa dina mest vågade förväntningar!
1) Lyda Bankroll Management
Det viktigaste råd en pokerspelare kan få är att följa de regler som bankrullehantering. Läs dem, skriva ut dem, skicka dem på din vägg och upprepa dem som en bön. Om du spelar lägre gränser än din bankrulle kan du, kommer du att förlora vinst. Om du spelar utanför din bankrulle, riskerar du att förlora allt i en blixt.
2) Gå inte på tilt
.. Och om du gör, sluta spela! Om du förlorar kontrollen på grund av en bad beat eller en chatt förolämpning (det bästa sättet att undvika det är helt enkelt tur chattfunktionen avstängd), kan du kyssa dina pengar farväl. Alltid komma ihåg att bad beats är en del av spelet. I det långa loppet den bästa spelaren vinner och ditt mål är att vara som bäst spelare.
3) Spela med Rakeback
Poker rum tar en liten mängd av potten varje gång du spelar en hand. Det kallas rake. Det finns en möjlighet att få del av denna rake tillbaka till ditt konto. Det kallas rakeback. Beroende på hur mycket du spelar, kan detta leda till tusentals dollar extra inkomst varje månad. Rakeback är betydande för din bankrulle. Om att få bra rakeback? Läs vidare!
8) fortsätta att förbättra ditt spel
Läs pokerböcker och artiklar (som denna). Var aktiv på de stora pokerforum. Anmäl dig för coaching platser – kommer de dramatiskt förbättra ditt spel för en liten månadsavgift. Kom ihåg att ständigt förbättra ditt spel att hamna på toppen en dag.
9) Ha tålamod
Oavsett hur bra du får, kommer du att hålla upplever svängningar då och då. Även de bästa spelarna i världen kan ha nedgångar som varar i flera månader. Kom ihåg att spela din bästa spelet och du kommer att bli en vinnare i det långa loppet!
10) Ta pauser
Oavsett om du är ett proffs eller bara i början av din pokerkarriär, är ordentlig vila mycket viktigt. Kom ihåg att livet inte handlar om fulla hus och mutter stegar. Ta tillfälliga avbrott för att kyla ner från bad beats och återuppta spelet med ett nytt sinne.
Håll följa dessa enkla regler och komma till toppen!

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *