Val av starthänder i Online Poker


Jag pratar med en hel del spelare som spelar en stram stil eller TAG spelstil. På så sätt är de mycket sparsmakad om deras starthänder, vilket är bra. Det kommer att tjäna dig mycket väl i live-spel och mer djup staplade spel att ha en mycket snäv starthand urval. Men för SnG-talet och de flesta internet spel du kommer att spela, kan du ha alltför snäva en starthand urval mycket lätt som blir alltför begränsande i den snabba internet spel.
Självklart, jag förespråkar inte spela händer som T-2o och K-4o som en idiot, men sitta och vänta på AK eller pocket Q kommer inte alltid hända och ibland när det gör du redan kommer att vara upp mot en stor stack som blir oddsen och har råd att ringa din stora hand ner.
Så vad jag föreslår att göra är att lossa upp din starthand krav ett mål i sikte: att slå ett monster. Om du inte floppar som monster eller en monsterdrag, komma ur handen och tänker inte mer om det. Du vill inte heller att pissa bort dina marker genom att ringa höjningar med spekulativa händer. Du funderar på att halta i eller nära det och se en billig flopp.
Till exempel, låt säga att du har 5-6 lämpade. Inte en bra hand, men du kan verkligen överraska dina motståndare med en floppade färg eller stege. Där de flesta spelare får problem är när floppen kommer något som 7-5-2. De bli alltför upphetsad om mellanpar och till slut förlora en stor pott till någon som hade säga 8-8 från början. Kom ihåg att målet är att slå ett monster handand bara ett monster. Detta är hur du hamnar vinna stora potter tidigt och hur man tar dem från spelare som bara spelar kort som ger dem TPTK typer av händer.

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *