Varför finns det inte fler kvinnor Poker Stars?


Titta på WSOP på ESPN varje år, gör showen en stor sak om de få återstående kvinnorna i händelse. Kanske en eller två kvinnor göra en djup springa, men en kvinna har inte varit på en main event, finalbordet sedan Barbara Enright 2005.
Varför?
Här är mina tankar:
1. Innan poker blev populär på TV, var spelet spelas av män. Så män har en kant i erfarenhet.
Men … Kvinnor kan få en hel del erfarenhet genom att spela online och live-evenemang idag, och några har brutit igenom för att vinna några stora evenemang. Annie Duke, Jen Harmon och Kathy Liebert är toppspelare och förmodligen locka andra kvinnor till spelet.
2. Pokerturneringar är en lek med siffror. Det kan finnas en / 10% split 90% mellan män / kvinnor aktörer.
Det finns så många fler män att det är självklart att män kommer att vinna fler evenemang. Idag, när jag såg WSOP åman ringde nästan varje spelare ett proffs. Jag har inte en aning om vad som utgör en pro längre. Jag antar att det är någon som säger att de spelar en hel del poker och inte har ett heltidsjobb.
Sammantaget tror jag att nästa stora turnering pokerspelare bör vara en kvinna. Det är också anledningen till att jag tror med bara lite coachning jag kan även vända en kvinna pokerspelare i en stor spelare.
Kanske nästa stora poker TV-programmet bör vara en där du får ett dussin blivande kvinnliga pokerspelare, och de får lära sig att spela på högsta nivå. Kanske du låsa dem i ett hus i 30 dagar, och en publik får rösta dem en efter en.
Förslag
Om du är en kvinnlig pokerspelare, tycker om spelet med utgångspunkt från vinnande spelare. Analysera ditt spel mer. Få ut mer av din komfortzon. Du har en fördel gentemot många män som avfärda dina kunskaper. Män kommer att försöka tvinga dig att lägga sig. Män kommer också tror att din pre-flop höjer och stora satsningar. Använda den kunskapen till din fördel.
Vad tror du?

Om den video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *