Varje Online Poker spelare behöver för mobilt bredband


När den globala pokerboomen inträffade i början av 2000-talet, tack vare ESPN och internet, somliga trodde dess popularitet skulle pågå. Au contraire, mon Frere. Poker community bara fortsätter att bli större och större. I själva verket är online poker spelar en flera miljarder dollar verksamhet för kortrummen. Det finns många människor som gör en seriös levande spela poker online. Om du ska försöka att göra samma sak, mobilt bredband kan hjälpa dig.
Har du någonsin varit i mitten av en ändlös turnering och var tvungen att använda toaletten, men nästa paus var 30 minuter? Med en mobil trådlös kort kan du bara plocka din bärbara dator upp och ta den med dig till John. Eller kanske en vän behöver dig för att köra till butiken med henne eftersom dess sent. Ta den bärbara datorn i bilen och hålla korten kommer. Du missar brukar ut på en andra åtgärd, tack vare din nyfunna rörlighet.
För de yngre spelarna, låt säga du ska åka på en familjesemester eller en spring break resa med dina vänner, men kan inte gå miste om turneringen du kvalificerat sig för förra veckan som har potential att leda till mega dollar. Glöm registreringsskylt spelet och kämpar för hagelgevär. Hop i ryggen, sylt i din mobil luft-kort och dess poker tid. Den enda andra sak du behöver är en adapter för bilar eluttag och du är bra att gå.
Så, hur tekniken egentligen? Mobila trådlösa kort är små enheter som du ansluter till din bärbara USB-port. Mobiltelefon företag erbjuder dem för cirka 30 till 60 dollar per månad. Det finns även vissa icke-mobiltelefon leverantörer som erbjuder tillgång börjar runt 25 dollar i månaden. Majoriteten av mobiltelefon leverantörer använder vad som kallas en 3G-signal. Detta är samma signal som används för röst och Internet på sina telefoner samt. Emellertid är en 4G signal erbjuds av vissa oberoende leverantörer. Den använder en trådlös signal också, men med mer uppdaterad teknik. Det ger hastigheter på cirka tre till fyra gånger snabbare än sin föregångare, 3G.
Vid det här laget kanske du undrar om kortet ger hastigheter tillräckligt snabbt spela ett interaktivt spel. Oavsett om du köper tillgång till 3G eller dess snabbare efterföljare, kommer du att ansluta med bredbandshastighet. 3G-nätet når hastigheter som är ungefär 20 gånger snabbare än uppringd. Så gör det för hastigheter på omkring 60 till 80 gånger snabbare än uppringd med 4G-nätet, gör enkel matematik. För att inte nämna att dess nätverk fortfarande fulländad, eftersom tekniken är ny. Med tanke på att dess utvecklare förutspår gigabit hastigheter betyder super bredband inom en snar framtid, nows en bra tid att få inloggad på en billig kontrakt.
Om du ska förvandla din poker hobby till en karriär, bör en mobil trådlös kort vara din första företag bekostnad. Eftersom din inkomstström beror nu på din Internet-anslutning, bör du kunna ansluta till det när som helst och var som helst.

Intressant video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *